Verantwoord afvallen volgens drie tips

Voldoende beweging

Om te beginnen, is het belangrijk dat je voldoende beweegt. Veel mensen zijn zich ervan bewust dat sporten de oplossing is tegen overgewicht. Het is niet nodig om te doen aan topsport, maar een goede portie aan beweging is erg gewenst als afvallen je doel is. Met voldoende beweging wordt bedoeld dat je minimaal 30 minuten per dag intensief beweegt. Je ademhaling zal hierdoor iets versnellen en daarbij val je ook af.

Drink voldoende water

Water is erg belangrijk voor het lichaam. Het zorgt er ook voor dat je afvalt. Daarom is het belangrijk dat je twee tot drie liter water per dag drinkt om vetverbranding in gang te zetten. Het gaat hier om het drinken van water. Frisdranken et cetera zijn niet goed voor de gezondheid aangezien deze dranken suiker bevatten.

Voeding

Bij verantwoord afvallen is het ook belangrijk dat je goed let op wat je eet. Eet daarom natuurlijke voeding en laat vette voeding achterwege. Eet en drink ook zo min mogelijk suiker. Noten en zaden zijn voorbeelden van gezonde voeding. Door middel van het PowerSlim programma wordt er door middel van drie fases gericht op het afvallen. Het is vooral de bedoeling om te kijken naar wat gezonde voeding is. Fase twee richt zich op een gezonde samenstelling van supermarkt producten die je kunt eten. Fase drie zorgt ervoor dat er gericht wordt gewerkt aan gewichtsbehoud onder controle. Tijdens deze controle wordt er gekeken of je nog steeds op het gewenste gewicht bent.

Verantwoord afvallen wil niet zeggen dat je op dieet moet gaan waarbij je allerlei voedingsmiddelen weglaat. Het is daarentegen wel belangrijk dat je op een verantwoordelijke manier eet, gezond eet, en zorgt voor voldoende beweging. Door je levensstijl op deze manier aan te passen zul je afvallen en op het gewenste gewicht blijven.

Bron: https://www.lapeausatin.nl/