Maak afvallen makkelijker: neem een maaltijdbox abonnement

Wie op een gezonde manier wil afvallen moet in de basis kijken naar zijn of haar eetpatroon. Eet ik wel gezond, en eet ik wel gevarieerd zijn 2 belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Vooral de tweede vraag is belangrijk: Eet ik wel gevarieerd? De basis van een gezonde levensstijl is gevarieerd eten. Zorgen dat je van alle belangrijke voedingsstoffen voldoende binnenkrijgt, maar ook niet te veel. Een maaltijdbox kan je hier prima in begeleiden. Bij een maaltijdbox hoef je namelijk niet zelf na te denken over recepten en wat je allemaal niet moet kopen in de supermarkt. Nee, een box bomvol verse, gevarieerde en gezonde producten wordt netjes bij jou thuis afgeleverd! Ideaal voor iedereen die op een duurzame manier, makkelijker wil afvallen.

De maaltijdbox bedenkt voor jou de recepten en ingrediënten

Dankzij een maaltijdbox kan afvallen echt makkelijker worden. Hoe dat komt? Dat heeft vooral te maken met het feit dat de maaltijdb0x aanbieders heel veel werk voor jou uit handen nemen. Zij bepalen namelijk zelf de inhoud. De koks van aanbieders als HelloFresh, Marley Spoon en Beebox zijn de hele week druk met het bedenken van gezonde, lekkere en gevarieerde recepten. Partijen als Beebox halen deze ingrediënten vervolgens rechtstreeks van het land. Je eet op die manier altijd 100% hollandse groenten en vlees, die ook nog eens biologisch zijn.

Lijk het je wat om aan de hand van zo’n maaltijdbox te koken en te eten? Dan moet je nog een aanbieder kiezen. En dat is best een klus. Maaltijdbox.org is een website waar je eenvoudig alle foodbox aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Je vindt hier vrijwel alle beschikbare boxen in Nederland. Dus de grote spelers als HelloFresh, maar ook kleinere aanbieders als Zinner Dinner. Daarnaast vind je op deze website een groot aanbod met kortingscodes. Dankzij bijvoorbeeld een kortingscode van Mathijs Maaltijdbox kun je jouw eerste box al bestellen met een korting van liefst 15 euro! En het mooie is: het abonnement bij Mathijs kun je na jouw eerste foodbox al opzeggen. Je zit dus nooit ergens aan vast.

Naast kortingscodes vind je op deze website ook ervaringen van consumenten. Wat is er nu objectiever dan echte ervaringen van Nederlanders net als jij?